AKTUELNO

Sada je sve jasnije.

Zadrugarka Ana Korać slušala je izlaganje Dejana Dragojevića koji nijednu lepu reč nije imao da kaže o svom bratu, a na pitanja novinara odgovarao je surovo i sa velikom dozom ravnodušnosti.

Ona je imala potrebu da odbrani svog dečka, pa je još jednom naglasila da David Dragojević nije imao nameru da se igra rijalitija sa svojom porodicom, pa priznala da više ne želi da se meša u njihov odnos.

Ja sam u neprijatnoj situaciji, ja živim sa Davidom. Ja znam da David nikad nije rekao ružnu reč za Dejana i Dalilu. To se pokrenulo kad su oni komentarisali nas. David se tek kasnije oglasio na Instagramu. U neprijatnoj sam situaciji, jer sam bila napolju i znam šta je istina. Komentarisali su nešto ružno, mislili su da on radi iz koristi, a to nije tačno. Šta god rekla biće pogrešno, više ne želim da se mešam. Opet ću ja ispasti kriva - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš rečenicu da si ti Davidovo oružje? - glasilo je pitanje.
Dogovorili smo se da se on ne oglašava na Instagramu, ali on neće moći da izdrži, jer ne može da podnese da me neko vređa. Ja opet Davida molim da se ne oglašava, sama ću da se borim ovde. Bitno mi je da kažem da se mi nismo oglašavali. Neću nikog da molim da me voli, imam ljude koji me vole - rekla je Ana.
Dešavalo se da ste ti i Dalila ulazile u sukobe. Da li misliš da je ljubomorna? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto ona mene pecka toliko. Ja nju nikad nisam uvredila, ja njih poštujem zbog Davida. Opet ne razumem čemu te reči sa njene strane. Ja sam šašava, mazna, ona je drugačija - rekla je Ana.
Budući da je Dalila komentarisala tvoj fizički izgled, rekla je da nemaš ništa i da ti fali harizma. Kako to komentarišeš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi govore o sebi. Stekla sam utisak da me ne voli i da me je napala bez razloga. Bila je igra istine, ona je počela da proziva zbog džakova. Bila je situacija da je moj verenički prsten stavljen eto tako. Ako ona ima to mišljenje o meni nema veze, njena stvar. Samo sam želela da kažem šta je istina, a šta ne - rekla je Ana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'