AKTUELNO

Progovorila!

Večeras zadrugari odgovaraju na prva pitanja novinara u ovoj 2020. godini, a njih je otvorio urednik zabave portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević koji je na samom početku večeri poželeo takmičarima "Zadruge" sve najbolje u Novoj godini.

Foto: TV Pink Printscreen

Tanasijević je prvo pitanje postavio Dragani Mitar koju je podsetio na svađe sa Edisom Fetićem. U jednoj od svađa, Dragana je Eda nazvala "lažovom" i zapretila da će konačno sve ispričati o njemu kako bi sebe oprala. Koja je to istina i o čemu je do sada ćutala, želeo je da čuje Darko od Dragane Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, imali smo raspravu za moj rođendan. To se smirilo do pre nekoliko dana. Iznervirale su me neke stvari koje su se dešavale svih ovih nedelja. Ja nešto kažem, on neće da prizna ili se izmigolji. On sve to okreće na neku šalu, neće da odgovori. Bila je Nova godina, videla sam sina, bilo mi je teško i negde sam tu pukla. Milion nekih stvari sam izrekla. Negde smo oboje možda preterali, ali me nerviraju te neke stvari koje kažem, a on neće da potvrdi. I zato dolazi do tih nekih nesuglasica. Šta ću ja da iznesem? Pa, kada pričamo o našem odnosu mislim da početak upoznavaja i kad vratim film i pričamo on se u nekim delovima slaže, u nekim ne. Mislim da smo u svemu ovome zajedno krivi. Meni su smetale neke stvari i kada dođe neka rasprava, on mi to prebaci, a ćutao je i nikad nije govorio o tome. Ja kažem kad mi zasmeta i zato dolazi do svađa - govorila je Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je zabolelo u pabu kada smo se posvađali. Sve je kulminiralo zbog te svađe kada je bila igra istine. Naravo da nisam htela da prilazim i da se pozdravljam, jer sam smatrala da nema potrebe. Desilo se to što se desilo i to me je iznerviralo. Njegovi prijatelji i porodica, ne znaju kakav je on, čak i rod rođeni. Koliko god se on predstavljao da je gospodin, ja mislim drugačije. Ja znam šta se dešavalo između nas i kako su nas naši prijatelji prihvatili. Zašto da za sve ja budem kriva? Ako smo oboje napravili sr*nje, onda smo oboje u tome, a ne samo ja da budem odgovorna za sve što se dešava. Meni se sve zamera. On je inadžija. Mislim da ga taj inat može mnogo koštati. Ljudi zbog inata gube dragocene stvari, ja ne gledam tako već se vodim srcem. Nikada zbog inata ne bih uradila nešto zbog čega bi mi bilo žao - pričala je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko Tanasijević podsetio je Draganu Mitar da je u jednoj od svojih svađa sa Edom rekla da mu ona nije "svratište", a šta je mislila i zbog čega je to rekla želeo je da čuje od ove zadrugarke urednik zabave portala Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se ne vraćam sada u prošlost, kada se kod mene izdešavao neki haos. Ja sam bila fokusirana na sebe i svoje dete, živela sam tim tempom, a nismo mogli da se usaglasimo. Imali smo milion svađa. Došlo mi je to toga kao da se udaljavamo. Kada su se sve kockice složile, umesto da uživamo, mi smo se udaljavali. Ništa nije moglo da nas poremeti. Imam neku dozu rezerve, jer smatram da manje tako boli. Ja sam mnogo emotivna i eksplozivna, pogotovu kada nekog voli i kada mi je do nekoga stalo, a generalno sam hladna. Hoću sebe malo da zaštitim, razum mi radi malo i bolje da se trudim da se iskontrolišem - odgovorila je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'