AKTUELNO

Nije mu bilo pravo.

Mima Živković i Miona Jovanović komentarisale su odnos Baneta Čolaka i Ivane Krunić, dok je većina zadrugara bila u kupovini. Mima je ispričala Mioni jednu od situacija, a zatim je Jovanovićeva odlučila sve da kaže Banetu u lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, to se Čolaku nije svidelo. On je bio saglasan sa Mionom da je jako ljubomoran, a zatim joj poručio da gleda svoja posla i nađe dečka.

Ova ne sme da mrdne od njega. Ovo je, brate, lepak. Odj*baće ga kad izađu. J*bote, koji krpelj. Zamisli usred razgovora dođe i zove je, ne mogu da pričam sa njom - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kada je ovde izašao na vrata i gleda gde je šta radi. Jeste on dobar i sve, ali previše... - govorila je Miona Mimi, a onda je odlučila da se obrati Banetu:
Bane, mnogo si posesivan. Odvratno. Izgubićeš se. Ja ti kažem za tvoje dobro - rekla je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

I ljubomoran i posesivan. Nekome se to sviđa, nekome ne. Ako joj se ne sviđa, ima opciju. Vi nađite momke, šta ja radio, šta vas boli k*rac. Nemoj ti od 20 godina mene da savetuješ, pogledaj sebe i nađi dečka - odgovorio joj je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakome se to sviđa do određene granice, posle će da te otkači... Šta ti ja pričam? Ja ti kažem za tvoje dobro - nastavila je Miona.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'