AKTUELNO

Nekima su bili prezadovoljni, dok drugi nisu.

Veliki šef je tokom današnjeg popodneva poslao pismo u Belu kuću, a kod poštanskog sandučeta zadrugare su sačekali koferi puni novca, a na ovonedeljnom vođi je da podeli budžet prema sopstvenom nahođenju.

Marijana Zonjić je najpre čestitara rođendan ćerki Radeta Lazića, a potom podelila budžet po sopstvenom nahođenju. Zonjićeva je dala najveći budžet zadrugarima sa kojima se najviše druži, a najmanji budžet zadrugarima sa kojima je u konfliktu, a među prvima na listi se našla Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugai, šaljemo vam novac za nedeljne troškove, a vođa je taj koji će odlučiti koji zadrugar je zaslužio koliko novca da dobije prema zaslugama iz prošle nedelje. Budući da je ovo praznična nedelja i da će se za tri dana birati novu vođa, danas vaši budžeti iznose 500, 1000, 1500 dinara. 17 zadrugara treba da dobije 500 dinara, 14 zadrugara treba da dobije 1000 dinara, a 12 zadrugara 1500 dinara. Vođa je taj koji će odlučiti ko će dobiti koliko novca prema zaslugama iz prošle nedelje - pročitala je Marijana pismo Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

VELIKI BUDŽET

Marijana Zonjić, Iva Grgurić, Miona Jovanović, Stefan Kandić, Zorica Marković, Lepi Mića, Jovana Tomić Matora, Natalija Ibraimov, Ana Korać, Filip Reljić, Lazar Čolić Zola.

SREDNJI BUDŽET

Bora Santana, Sani Ibraimov, Gagi Đogani, Mensur Ajdarpašić, Nikola Orozović, Bane Čolak, Mateja Matijević, Stefan Karić, Miljana Kulić, Mlađan Jovanović, Nina Babić, Mina Vrbaški, Ermina Pašović, Tara Simov.

MALI BUDŽET

Dragana Mitar, Edis Fetić Edo, Ivana Krunić, Ivana Šopić, Milica Kemez, Marija Kulić, Jelena Pešić, Stefan Milošević, Nataša Radan, Filip Đukić, Mima Živković, Milan Petković, Marko Đedović, Dejan Dragojević, Marko Janjušević Janjuš, Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Zadruga

'