AKTUELNO

Dva puta je bila verena.

Dalila Dragojević je do ranih jutarnjih sati ostala budna sa Stefanom Karićem i pričala mu o bivšim momcima, problemima koje je prošla sa njima i na kraju o Dejanu Dragojeviću.

Naime, Dalila je pričala Kariću o svom prvom dečku koji ju je prevario, a za kojeg je želela da se uda, a potom i o ostalim ljubavnim vezama.

Foto: TV Pink Printscreen

Svatovi su trebali da dođu, mene majka ubeđuje kako će on doći, a meni đavo ne da mira. U pola 6 ujutru auto trubi ispred naše kuće, došao rođak i rekao njegovom ocu nešto i on odmah ode iz kuće. Njegov otac je znao da je on otišao sa te dve u provod. 20 i više dana on je u komi, i nakon toga kreće da se oporavlja. Doktor kaže on se oporavlja, ali ove dve devojke će ostati invalidi. Znaš kako mi je bilo. Vidiš prevaru na svoje oči i vidiš ljude. On se budi isti dan i zove mene. Ja tu pored njega. Šta da radim. Tati ne znam šta da kažem. Znao je on za tu vezu, ali ne sve detalje. Ja pitam tatu šta da radim, on mi kaže da ostanem uz njega dok se ne oporavi, a kad se oporavi da skupim stvari i da odem. Taj moj dečko se budi iz kome, ja mu dajem da jede, ali vidim da me je sve prošlo. Puste njega iz bolnice, oporavi se on, ali se ničega ne seća, ja sam pomislila: "Dobro, napio se, hteo da se povede". On meni posle mesec dana kao kaže: "Ljubavi, spremi mi stvari, da idem u diskoteku", ja ga pitam za sebe, on meni kaže: "Ti ostani tu sa majkom". Ja tu poludim, i kažem mu kako on hoće da ide u diskoteku, a da je rođak umro zbog njega, a on hoće u diskoteku. Ja tad uzmem kofere i odem. On je mene posle toga zvao, pričao mi kako sam ja njega prestala da volim, došao mi ispred zgrade, čupao me za kosu, rekao mi kako mi neće dati mira. Posle njega ja nađem novog dečka. Trajala je ta tortura oko godinu dana. Posle upoznam ovog drugog dečka, on je iz Sarajeva. On je stomatolog, onda je on njemu pisao poruke. Oženio se dobio dete i dalje mene nastavio da maltretira. Ja i Alden smo bili dve i po godine mi budemo zajedno, bezveze se posvađamo. Ja posle toga uđem u rijaliti i on mi kaže da završavamo - pričala je Dalila, a onda je ispričala kako je upoznala Dejana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam videla Dekija u studiju, to je bilo to. Govorili su da je Deki mlad, da od nas nema ništa. On je mene smirivao. On meni nikad nije govorio šta da obučem, kao što su ovi bivši. Kad smo izašli iz rijaltija, mi ne znamo gde ćemo. Otac neće da čuje za mene zbog rijalitija, Deki mlad, znam da se njegovi ne slažu sa našom vezom - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dalila Dragojević

#Stefan Karić

'