AKTUELNO

Edis je progovorio i o njihovom dopisivanju!

Dragana Mitar i Edis Fetić su u toku emisije imali žestoku svađu, a onda su posle završetka ,,Igre istine" odlučili da porazgovaraju sa Lepim Mićom u pabu i priznaju mu šta se tačno dešava između njih.

Međutim, niko nije znao za pojedinosti koje su isplivale, a koje su oni izgovorili u trenutku besa.

Meni taj papir ništa ne znači, ja i da ga potpišem sad, ako nešto hoću ja mogu da razmislim i da kažem doviđenja! Ona neće da kaže šta je problem! Mensur je došao, ja sa njim provodim vreme, dobio je neki poklon i pita me da li mogu da ga stavim u štek i tu je nastao haos. Ona meni priča o nekim vezama i kako uspevaju, a onda se ona drži sa mnom za ruku, pa ode - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ja mogu nekog da nagovorim da se razvede?! Ja ga nagovorila da prevari ženu?! - pitala je Dragana.
Ona se plaši svojih osećanja i mene! - rekao je Edis.
On neće da se razvede, a ja treba da pričam da je on ljubav mog života?! Ne razumem! Ja kad sam bila sa Sinišom, gde smo mi išli tu je i on! Kad smo izašli u klub u separeu, evo dolazi ovaj kod nas, pričao je nešto sa Sinišom. Onda ja izlazim, javljam mu se, a njemu čudno! - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što će izazvati buru u javnosti jeste činjenica da njih dvoje planiraju zajednički život i da je Edo zbog toga odlučio da kupi stan u Beogradu.

Ona je htela na dve stolice, ali to te koštalo! Ona voli samo svoje du*e. Mi kupujemo stan u Beogradu - rekao je Edis.
Ali, ja znam da on tu neće živeti! - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta očekuje ona, da ostavim svoju decu i ženu i da dođem sa njom? Ne dolazi u obzir. Hoćeš da znaš našu poslednju prepisku?! Ona je meni samo slala poruke kako ću ja nju da ostavim - rekao je Edis.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'