AKTUELNO

Sve mu je sasula u lice.

U toku večeri u emisiji ,,Igra istine" došlo je do žestoke svađe između Dragane Mitar i Edisa Fetića, a sve zbog njegove potrebe da se pred zadrugarima i široj javnosti predstavi kao ravnodušan muškarac koga ništa ne dotiče.

Ona je počela da gubi strpljenje zbog njegove neiskrenosti, pa je započela raspravu za stolom, a onda su među njima buknule varnice gde su odmah morali da rasprave sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras je definitivno kraj i to je to, pakujem stvari, idem. Ovo veza? Ovo je dno dna! To što je ušao ovde da laže, to nije moj problem. Pun mi je ku*ac. Neka se ku*va ovde, ja imam svoje dete koje mi je prioritet! Sad ćemo napolju da igramo rijaliti. Neka ustane i neka kaže da je bio lažov! Nabošću ga u glavu, a onda izlazim! Meni da neko preti, to tamo kući. Imaš slike nosa i čela, da vide kako se tučeš. Ja imam svoje dete, milion problema, ne pada mi na pamet da se raspravljam! Videće me Zadruga 4, rešiću do tad sve probleme napolju. Ti si gospodin i budi to do kraja. Uzmi pare, izađi, idi kod svoje žene i hvala što si me iskoristio. Imao si se*s ovde sa mnom, nemoj da glumiš simulaciju! - rekla je Dragana.
Jesam li ja smrad? - pitao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ti mene štipaš? Da li ti misliš da ja ne znam kad tebi nešto ne odgovara? Ja tebe poznajem najbolje! - pitala je Dragana.
Zašto radiš stvari koje ne misliš? Ti ulaziš u probleme, praviš ih! Ustala si nenaspavana, izdr*avaš se! - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Da te povredim! Nikakvu komunikaciju nemam sa tobom, nikad o bitnim stvarima ne pričamo! Sklonio si se, odmah si otišao za Pazar! Svaki put odlaziš! Svoje si sve štitio, moje si sve razje*ao! Dolazio si mi u kafić kad sam sedela sa bivšim mužem! - rekla je Dragana.
Šta je problem što sam otišao, nisam ti se javio?! - pitao je Edis.
Uhodio si me po klubovima, ne možeš to da priznaš! - rekla je Dragana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'