AKTUELNO

Nisu očekivali ovakve napade!

Zadrugarka Ivana Krunić bila je razočarana zbog činjenice da njeni roditelji ne podržavaju njenu vezu sa Banetom Čolakom, pa je ove noći u ,,Igri istine" odlučila da otkrije da li će oni uticati na to da ona raskine.

Foto: TV Pink Printscreen

Moji su mi rekli da im se ta priča ne dopada, da je mnogo loše sve. Meni je bitno šta moji roditelji misle. Bitno mi je da oni budu srećni zbog mene, tužna sam kad njih unesrećuje nešto što mene usrećuje. Ja ne znam kako se to prenosi, ali mogu da imam sliku koju je preživljavam. Ja sam mnogo srećna pored njega, osećam se ispunjeno i veselo. Mogla bih da guram koliko hoću u rijalitiju pored njega. Ja cenim njihovo mišljenje, ali ja biram svoju sreću i slušam svoje srce. Pokazaćemo mojim roditeljima da su bili u krivu - rekla je Ivana.

Međutim, u Beloj kući nastao je haos kada je Nina Babić počela da priča o odnosu sa Mlađom Jovanovićem, pa je došlo do sukoba kad je istakla da je na vezu sa njim stavila tačku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa ovim čovekom stavila tačku, on mene napada da se muvam sa drugima, a on igra sa devojkama ovde čim sam otišla u krevet
Ti si ovde flertovala sa svima tri meseca, tverkovala si i ja sam to gledao, pa ništa nisam rekao! Sad je problem kad ja igram! - rekao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svoje živce neću da kidam! Ja da sam go*no kao on, mogla sam da uzmem Nikolu za ruku i da igramo rijaliti! A, on je Mionu hteo da poljubi i sve ono da radi! Nju sam napadala zbog toga! - rekla je Nina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'