AKTUELNO

Ipak su postojali osmesi i pogledi.

Dalila Dragojević i Stefan Karić su izabrani za ovonedeljne potrčke, a Dejan Dragojević je svojoj supruzi pravio društvo dok je prebacivala stvari u izolaciju.

Nakon toga, njih dvoje su izašli napolje kako bi porazgovarali o pogledima između Dalile i Karića koje su primetili zadrugari.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kriva i to je to. Neka ostane tako. Spasiš se komentarisanja tako što staviš tačku. Ja ne bih znala da to tako izgleda da mi ti to nisi rekao, ali to je sprdnja - pričala je Dalila.
Mi nikad nismo nikoga ogovarali. Meni je bitno da vidim ko će da se zauzme za nas. Iz svake situacije možeš da vidiš koliko je Mića kontradiktoran. Komentarisali su nas i ranije. Ono što je njima ljubav meni nije. Ovoj maltene umro muž, pa se vratila u rijaliti - pričao je Dejan.
Šta je njima strast? - Kad se neko jaše? Najnormalnije mišljenje je imao Stefan Milošević i Gavrić, ali ni to. Nisam ja došla ovde da dokazujem svoju ljubav. Ako mi ne možemo da budemo ponos što smo zajedno u rijalitiju i nakon rijalitija. Pa ja se ne mogu na silu svađati sa tobom. Sve vreme je bila sprdnja, ali znam kako to drugima izgleda. Jesam ja pogrešila u tom ponašanju jer je to meni bila sprdnja. Uvek smo se tako zezali i sprdali - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

'