AKTUELNO

Matijević je takođe šokiran pojavom bivše, pa istakao da uživa u vezi sa Simovom.

Taru Simov je rastužila novogodišnja čestitka Mateje Matijevića kada se na kraju pojavila njegova bivša devojka Anđela, zbog čega je ušla u raspravu sa dečkom.

Ova tema se našla večeras na repertoaru tokom emisije "Pretres nedelje", a Tara je priznala kako se sada oseća zbog svega, kada su se utisci slegli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da mi je to veoma čudno da kod svojih roditelja vidim bivšu devojku. Pitao sam je da li su je Matejini roditelji pozdravili i rekao da ima još jedan dan, pa da vidi šta oni misle o njoj - rekao je Đedović.
Očekivano je od svakog roditelja koji ne poznaje moj temperament ili karakter da me ne prihvate na keca. Jeste mi krivo. Pojava bivše devojke je neljudski potez, skroz nepotrebno. Nisam ja rekla da je Mateja kriv, niti njegovi roditelji. Ja sam očekivala više poruka od meni dragih ljudi, mama mi nije poslala poruku, samo tata, ujna i moja podrška.

Foto: TV Pink Printscreen

Raskinuli smo 13. avgusta. Bili smo zajedno pet meseci. Počeću od tog telefonskog poziva koji je Tara imala sa ocem. Ja nikada nisam ništa nažao učinio Tari, ja nisam mogao tada da budem sa njom, jer nisam imao emocije koje sada imam. Ova čestitka, ispalo je katastrofa. Mislim da je ovaj potez nepromišljen. Ta moja bivša devojka je u odličnim odnosima sa mojim bratom sa Malte. Moji se nikada nisu mešali u moj izbor. Niko ne vidi koliko smo se Tara i ja zbližili, koliko je nama lepo - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'