AKTUELNO

Ne mogu da se razdvoje.

Marko Janjušević Janjuš bio je još jedan od učesnika koji je ostao pod utiscima nakon što je u Belu kuću došao Deda Mraz i doneo im poklone koje su poslali njihovi najbliži.

Ono što ga je nalutilo jeste činjenica da mu ćerka Kruna nije poslala čestitku, siguran da je njegova supruga ljuta zbog njegovog druženja sa Ivanom Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da kažem, ne znam šta oni očekuju. Radi se o tome da ne možemo da se družimo, džaba, ne može. Mi za deset dana tri rečenice nismo progovorili - rekao je Janjuš.

Šopićeva je pokušala da ga uteši i prizna mu da ni ona nije na boljoj poziciji, jer se ni njoj nisu obratile osobe koje je očekivala.

Meni su isto nešto između redova, kao koliko god da si dobra i ispravna, neki postupci pokazuju drugačije. Neću da prestanemo skroz, ne želim da se izbegavamo. Ne bi oni meni za glupost napisali sve ono - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Kruna nije napisala čestitku, o čemu pričamo više? Dobio sam jednu od fanova i jednu od svih najbližih, ne kapiram? Neću da se nerviram uopšte, ja sam došao u rijaliti, ko kapira okej, ko ne kapira ne zanima me. Došao sam da zaradim pare - rekao je Janjuš.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'