AKTUELNO

Bilo mu je drago kada su ga pozdravili fanovi!

Svi zadrugari su jedva čekali da saznaju šta je Dragana Mitar dobila od svoje porodice, a očekivali su i čestitke u kojima će joj uputiti mnogo lepih reči, podršku, ali i kritike.

Međutim, njena porodica i prijatelji oglasili su se u jednom pismu, što je njoj bilo dovoljno da zna da su, povrh svega, svi uz nju.

Lavice, srećna ti Nova godina. Budi jaka i hrabro donosi odluke. Svi te gledamo i prolazimo sa tobom dobro i zlo - poručili su Draganini najbliži.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova godina mi je haotična, volela bih da je zaboravim i da mi 2020. bude najbolja, da sve krene na bolje - rekla je Dragana.

Marko Janjušević Janjuš bio je uplašen kada je prišao poklonima i čestitkama, jer nije bio siguran da li ga je njegova porodica pozdravila i pružila mu podršku. Kako se ne bi osetila netrpeljivost u njihovom odnosu, Janjuš je dobio čestitku od najbližih, ali se nigde nije spomenula njegova supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Srećna Nova godina, budi srećan, zdrav i nasmejan. Sve te čeka kad se vratiš. Vole te svi tvoji, da ne nabrajam. Biće sve dobro, a ako nije dobro, onda nije kraj - tvoji najbliži.
Ja sam ovu godinu proveo u Kini, stekao sam iskustvo, mnogo prijatelja. Najmanje vremena sam proveo u Srbiji - rekao je Janjuš.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'