AKTUELNO

Zadrugari u šoku!

Velika polemika o braku Dalile i Dejana Dragojevića i odnosu sa Stefanom Karićem se nastavila za vreme emisije "Pitanja novinara", a urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević je nastavio sa pitanjima.

Dalila, ti si neko ko je jak na jeziku. Međutim, kada je Zorica pre nekoliko večeri iznela svoje zapažanje o tvom i Dejanovom braku, rekla je da se strast ugasila, oči su ti bile pune suza. Spustila si glavu, nisi progovarala. Da li to znači da si se usaglasila sa tim mišljenjem? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se osvrnem na ovo sa Stefanom, možda sam preterala, ja sam kriva u kompletnoj situaciji. Niko drugi nije kriv. Neka bude da sam sve ja... - bila je ironična Dalila, pa nastavila:
Što se tiče tog mišljenja vezano za brak, to je i Marija iznela, kao i Vladimir. Nisam htela da upadam. Oni su svi govorili koliko sam jaka kad sam sama, a da me je Dejan ugušio, da nije muškarac za mene. Možete da shvatite koliko mi žele dobro, uopšte mi ne žele dobro. Ovim ljudima smeta Dejan, svakom kaže šta misli. Ja kažem isto kao i on, ali ja i oprostim. Jako je ružno ovo sa Stefanove strane što radi. Ne znam zašto se meni lepi da sam ja ta koja je pokrenula tu temu. Stefan je prvi rekao za mene - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde Dejan pere Dalilu preko mene, neka budem ja kriv i ovaj put - ubacio se Stefan Karić.
Ja sam rekao Stefanu pre par dana da mi se čini da njegov i Dalilin odnos nije prirodan, on je rekao da se nešto dešava - nadovezao se Lepi Mića.
Ja mislim da je ovo neka igra. Video sam da se tu nešto dešava, zato sam je pitao da li je na zadatku. Kad se pogledamo, nasmeje se ona, nasmejem se ja. Odjednom su sve devojke zaljubljene u mene, ona, Ermina - začuđeno je pričao Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Stefan Karić

#Zadruga 3

'