AKTUELNO

Niko se ovome nije nadao!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", urednik zabave na portalu Pink.rs Darko Tanasijević pitao je Dejana Dragojevića: "Koliko ti je zasmetao odnos Dalile i Stefana Karića?".

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo sam se iznervirao kada je bila žurka, kada nje nema deset minuta, ja ne mogu bez nje, ona mora da dođe da vidi gde sam. Posle sam primetio neko smejanje u prolazu, video sam da Stefan dobaci u prolazu, uglavnom kada ona ide na cigaru, što meni smeta. Nisam se nadao da će on da nastavi sa tim. Ja sam siguran u Dalilu, da nisam, ne bismo bili u braku. Kada na nešto stavim tačku to je kraj, takav sam, što se moglo zaključiti po svemu do sada. Svaka devojka može da šarmira muškarca, ja da prolazim kroz ove situacije ne želim. Nisam primetio neke stvari od strane nje, možda sam pristrasan, njemu zameram jer je muškarac, nije lepo - rekao je Dejan, a Karić je poželeo da prokomentariše.
Vas sam hvalio sve vreme ovde, rekao sam za harizmu jer sam to video ovde, nikakvu drugu nameru nisam imao - objasnio je Stefan.

Jelena Pešić pokušavala je da opravda bivšeg momka i bliskog prijatelja Stefana objasnivši šta se dešavalo između Karića i Dalile u pabu.

Foto: TV Pink Printscreen

Više je Dalila poručivala pesme za Stefana, nego on. Previše su se Dalila i Đedović smejali, bile su pesme sa posvetom. Dejane, ti si apsolutno u pravu - prokomentarisala je Jelena.
Đedović i Dalila često naručuju te polupane pesme. Osećam se glupo. Ne podržavam stvari kako sa njene, tako sa njegove strane. Sa njom ću da imam razgovor posle emisije, u krevetu, zbog novih detalja koje sam ovde čuo. Mislim da mora sve da se izvadi na čistac, možda da sam reagovao na vreme, ne bi došlo do ovoga - objasnio je Dragojević, pa rekao da će Dalila morati da smanji kontakt sa Karićem.
Stvarno nisam kriv - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Stefan Karić

'