AKTUELNO

Ovaj detalj je iznenadio sve.

Učesnik koji je pre nekoliko nedelja napustio Zadrugu bio je i Sani Ibraimov, a ove noći je stigao u studio kako bi dao sebi priliku da odlukom glasovima publike pobedi u baraži i vrati se u Belu kuću.

On je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević komentarisao aktuelne teme, ali su se posebno dotakli njegovog odnosa sa Dalilom Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da Dalila i ja nikad nećemo imati pozitivan konakt. Ne mogu da je doživim kao nekog sa kim mogu da razgovaram, imali smo i konflikte. Osećam lošu energiju prema meni, a sa Dejanom sam jako dobar. Dešavalo se da sa Dejanom imam dobar odnos, čim se ona približi, on se promeni. Pitao sam ga, on počne da mi udara kontru. I sad kad ih gledam sa strane, čini mi se da nemaju tu neku hemiju, ne vidim je - rekao je Sani i dodao:
Natalija i Sani jesu i pokazuju tu ljubav i ono što jesu, Dejan i Dalila su stalno u rijalitiju, opterećeni su. Ušli su da budu rijaliti igrači.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je naučena da odgovara, napada, pokopa te za čas. Poslednji konflikt kad sam imao sa njom, pitao sam je nešto u vezi kuće. Ona mene pita nešto za kartonske kuće, ja sam odmah ukapirao koliko je to bila suptilna uvreda. Kad sam to čuo, pogledao sam Nataliju u oči - rekao je Sani.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'