AKTUELNO

Ovo je iznenadilo sve!

Svi takmičari su jedva dočekali da čuju ko je po mišljenju Marka Janjuševića Janjuša najšarmantnija osoba u Zadruzi, a onda je on bez dlake na jeziku priznao da je to Ivana Šopić.

Iako ih svi u Beloj kući prozivaju da su imali nešto više od prijateljstva, on je na to zaboravio, pa je otvoreno rekao kakvo mišljenje ima o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je najšarmantnija osoba Šopićka definitivno, da mi je rekao neko da ću sa Marijom da se složim, ne bih mu verovao - rekao je Janjuš.

Međutim, Ivana je ovoga puta donela odluku da to ne bude Janjuš, već je za najšarmantniju izabrala Miljanu Kulić sa kojom je odmah počela da se prepucava. Ono što je zaprepastilo sve jeste njeno priznanje da je zaljubljena u Janjuša i da je istina da je sa njim upražnjavala seks.

Za mene je najšarmantnija osoba Miljana, ja ne znam ko može da mi polomi naočare od 400e, a da mu ja ne zamerim ili da mi prospe kafu. Pošto si ti to uradila, ja tebi ništa nisam mogla da zamerim. Ne znam što me nisi posavetovala za se*s, ti si ga imala pa znaš kako je - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali, ja nisam znala da ćeš to da uradiš - rekla je Miljana.
Šta ja sad da radim? Već sam ga imala, zaljubila sam se! Zašto mislite da sam ironična? Vidiš kako se ja stvarno iznerviram - ubeđivala ju je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam i Ana Korać je pogrešila, pa se sada udala - rekla je Miljana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'