AKTUELNO

Razbesnelo je njeno ponašanje!

Na dnevnom redu rijaliti programa "Zadruga 3" su "Nominacije", a potrčci za ovu nedelju su Filip Reljić i Miona Jovanović, između kojih zadrugari glasaju.

Dragana Mitar večeras je vrlo kratko nominovala, što je Mariju Kulić izrevoltiralo, pa je rešila da reguje.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki normalan čovek ima mišljenje, Dragana je rekla svega dve rečenice. Što se tiče Dragane, njena nominacija me je iznervirala, Dragana je pozvana ovde da radi ove stvari. Videli smo sinoć šta ona radi, ona je došla u rijaliti da se k*rva. Samo nastavi kao sinoć da praviš onakve klipove, daleko ćeš da doguraš - rekla je Marija.
Da li možeš da zaobiđeš nekada Draganu, majko mila? - dobacio je Edis Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Došlo mi je takvo veče, imam pravo, sinoć sam držala čitav program - prokomentarisala je Dragana i irevoltirano naratko napustila emisiju.
Što se tiče nominacija, oboje su za badava proveli ovde. Filip i Miona nemaju nikakvu harizmu, nikakav x faktor, nikakav život. Sve što su radili do sada bilo je uzaludno. Onaj ko zna da crta treba da upiše akademiju, ovde nije mesto gde treba da se crta. Filipe, ti ne znaš da priđeš devojci, ti si lepo vaspitan, ali ne vidim da imaš x faktor za rijaliti. Iako si lep dečko, ne znaš pravi način da priđeš devojci, kao ni Orozović, mrtve patke. Obojicu bih vas poslala napolje. Miona je flegma, meni je draga. Mislila sam da je kulturna, ali od Mime sam čula da danima skita i ne javlja se roditeljima. Meni dete da se ne javi, Interpol bi bio na nogama - rekla je Marija i nominovala Mionu.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teskta.

Autor: S.Š.

#Marija Kulić

'