AKTUELNO

Nije očekivao ovakvo izlaganje!

U snimku koji je pušten u Beloj kući mogla se čuti i rasprava između Vladimira Tomovića i Jelene Pešić, a svi su posumnjali da tu od prijateljstva postoji nešto više, što je Pešćevu u tim trenucima povredilo.

Ona je izričito naglasila da posle svega ne želi da nastavlja drugarstvo, ali je Tomovićevo izlaganje ostavilo veliki utisak na sve, jer je pokazao da mu nije svejedno što više neće imati priliku da razgovara sa njom kao nekada.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ovde živimo zajedno i naravno da ću mu čestitati i Novu godinu i Božić, ali se nećemo družiti. Gledala sam ga kao druga, imala sam osećaj da jedino sa njim mogu da pričam slobodno. Imali smo simpatije, ali to je jako kratko trajalo - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta tu da komentarišem, Jelena je imala ovde neku težinu za mene i zabolelo me što je rekla to, isto kao što me zaboli svaka reč mog prijatelja. Mića je meni u svađama sto puta rekao da sam pi*ka, ja mu vratim i to je to. Ali, meni kad bi to rekao Stefan Karić, zabolelo bi me do smrti. Prema njoj sam bio kao prema rođenoj sestri! - rekao je Vladimir.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: Autor: K.R

#Zadruga

'