AKTUELNO

Sad je sve jasno!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" naredno pitanje bilo je za Ivanu Šopić i Marka Janjuševića Janjuša, a bilo je u vezi njihovog turbulentnog odnosa.

Zašto ste pokisli i ne družite se više, jer mi nismo videli nikakav s*ks? Isto kao što je i Natalija u braku, ima prisan odnos sa Gagijem - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno im je interesantno jer smo se upecali na to. Ja sam iskrena, pa meni je svašta padalo na pamet. Mene je zanimalo samo da li zaita postoje ti neki klipovi, mi nikada nismo bili intimni, ja se iznerviram, jer se on iznervira. On mi je mnogo drag, prvenstveno kao prijatelj. Koliko god da čovek misli da je jak, čovek podlegne pristisku - rekla je Ivana.
Ja sam se zakleo u ćerku i više to neću da radim. Nije mi lako u nekim situacijama, tako da iskreno, ne znam. Ja sam potonuo zbog mnogih stvari. Ja sam 100 puta rekao kad provedem sa kamenom, biće ti žao ako ga izgubiš. Bilo je tu par puta kada smo se zagrlili i kada smo zaspali zagrljeni. Posle je bio hotel, isto je nastala neka tenzija, sve mi utiče na nervozu - dodao je Janjuš.

Lepi Mića ustao je i izneo svoje mišljenje o celoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'