AKTUELNO

Nije im bilo sve jasno u prvi mah?

"Sinoć ste dokazali da ste pravi prijatelji" - poručili su gledaoci Vladimiru i Mensuru koji su skočili tokom haosa koji je nastao između Nikole Orozovića, Ive Grgurić i članova ekipe III/2, tokom žurke. Oni u prvi mah nisu razumeli ovu poruku.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom žurke kada je izbio haos, Vladimir Tomović je uleteo da razdvoji zadrugare, ali u opštoj gunguli koja je nastala, zadrugari nisu znali šta se dešava, pa ga je njegov sugrađanin Mensur Ajdarpašić smirivao i odvajao iz grupe. Izgleda da se ovi zadrugari ipak poštuju, iako su naveli da imaju konflikt van rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam hteo da se mešam, video sam samo da je Kendi u naletu besa bio povređen. Najviše mi je žao zbog njega. Danas svi pričaju. Verovatno se odnosi na situaciju kada sam ja sinoć počeo da ih razdvajam. Isto bih uradio i za Radeta i za Eda, Kendi je pravi momak. Svesno je to uradio, krenuo je za drugove. On je pravi predstavnik naše Crne Gore. Nije odoleo iskušenju. Moraš da pronađeš duhovni mir. Malo me razočaralo sve to, ali moraš da se podigneš iz ove situacije. Žao mi je što to nisam mogao da sprečim - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se složio sa Vladimirom - bio je Mensurov komentar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'