AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo!

Zadrugari Marko Janjušević Janjuš i Zorica Marković započeli su otvoren razgovor u studiju na radiju ,,Amnezija", a sve zbog glasina da je spoljnom svetu nastao haos zbog Janjuša i Ivane Šopić, a gde je navodno Zorica prenela niz dezinformacija.

Kako je zbog toga kriv Marko Đedović koji je otkrio da je Zorica navodno iznela sve te informacije, oni su se tim povodom našli u studiju gde je započeta žestoka rasprava.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je odmah počeo da se pravda, a onda ga je Đedović pokopao činjenicama koje ukazuju na to on i Šopićeva ne govore istinu o svom odnosu.

Ja sam plaćen da ovde provodim vreme krvavo. Ništa loše nisam uradio, niti ću. Vratili smo se sa žurke i u jednom trenutku sam video Đedovića i Šopićku da pričaju. Seo sam na krevet kod nje i ona meni kaže da sve ovo izgleda katastrofa i da nas ljudi štite. Onda mi je rekla da postoje neki klipovi, ja sam se iznervirao. Ja nikakvu informaciju nisam tražio, niti me interesuje, a Đedović je rekao da je to rekla Zorica Marković. Ona je spavala kad sam otišao do nje, ali kad sam joj ispričao, Zorica ga je napušila. Onda je Đedović počeo da mi vređa inteligenciju, kao nije dobro shvatio - rekao je Janjuš.
Ja sam rekla da si jako duhovit, plakala sam kada mu je ćerka bila - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ti kažem, ako me budeš dirao videćeš svoga Boga! Ja sam prema tebi imao poštovanja, nikad nisam rekao ništa loše! Slagao si me juče! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pričam ono o čemu sam pričao sa Ivanom, to su fore na koje se hvataju sagovornici u istraživačkom novinarstvu. Ja ako pitam sagovornika da li je nešto uradio, on će reći da neće. Ja sam sa Ivanom na takav način pričao, rekao sam joj šta sve postoji. Pre neko veče, ja sam Ivani prišao i rekao sam joj da treba da prošetamo. Rekao sam da imam informaciju da se nešto desilo. Uhvatio sam je na foru, na blef, jer se tri nedelje pre toga desila situacija u diskoteci. On je krenuo da je poljubi, ona ga odbila - ispričao je Đedović.
I šta si je navukao da ti sve kaže? - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je da je nešto bilo, rekao sam da će zbog nje da ugrade kameru ispod kreveta. Ja sam je čak savetovao da priča, da ne ćuti, jer tako privlači još veću pažnju da se nešto stvarno dogodilo. E, tad je ona dotrčala do tebe i pričala je sa tobom - rekao je Đedović.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'