AKTUELNO

Grgurićeva ga je sve vreme gledala sa suzama u očima.

Danas se u Beloj kući održava slavlje povodom Božića po gregorijanskom kalendaru. Na adresu Bele kuće je stiglo mnoštvo poruka i poklona za Ivu Grgurić, a zadrugari su se mogli i počastiti đakonijama koje su se našle na trpezi.

Iva je najpre pročitala poruke i čestitke svojih najbližih, a potom i ostalih prijatelja. Među tim porukama su se našle i one koje su bile upućene Stefanu Kariću.

Foto: TV Pink Printscreen

Posebna poruka za Stefana. Stefane, ti si izuzetno tolerantan dečko, iako tako možda ne izgleda, i to na čudan način kažeš, ali Ivo, Stefan ti želi dobro. Ako niste uspeli kao par, budite oslonac jedno drugom. Pružite priliku makar razgovoru, imate posebnu emociju. Deca su oduševljena, devojčice su lepe kao Iva, a dečaci frajeri kao Stefan - pročitala je Iva jedno od pisama, a potom se i Karić oglasio.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da se zahvalim svima onima kojima su me pozdravili i da čestitam svima koji slave Božić. Iva, izvinjavam ti se za sve one reči koje sam ti uputio kada sam bio pijan, nadam se da prihvataš izvinjenje - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'