AKTUELNO

Oseća nešto više od prijateljstva!

Predstavnici sedme sile za vreme emisije "Pitanja novinara" želeli su da saznaju od Ermine Pašović da li je zaljubljena u Stefana Karića, s obzirom na to da ne podnosi njegovu bivšu devojku Ivu Grgurić.

Nisam zaljubljena. Ko kaže da ne podnosim Ivu? Ne slažem se sa nekim njenim stavovima, to je zaključak koji sam donela nakon svega od sinoć. Što se Nataše tiče, ona već ima Stefanovu pažnju, sa njom sam se posvađala iz drugih razloga - objasnila je Ermina, a onda je objasnila šta o Ivi je pričala u toku dana sa Dalilom.
Pričala sam više toga danas sa Dalilom. Bila je tema vezana za stvari, Iva je prvi put došla kod mene na krevet kada su mi stigle stvari sa mnogo kozmetike, ranije nikada to nije radila. Dalila i Natašu su isto rekle, svi smo komentarisali. Kada je njena šolja u pitanju, zamolile smo je da nam posudi da izmerimo dozu šećera, nije dala. Dalila je prokomentarisala: "I dalje joj pleti pletenice" - rekla je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad već bivša Stefanova devojka Iva Grugrić prokomentarisala je da li smatra da Ermina ima nešto više od prijateljstva sa Karićem.

Što se tiče Ermine i Stefana, mislim da je to čista glupost. Imam pravo da kažem da imam pravo da ne dam nikome svoju šolju. Pre nedelju dana, Ermina mi je prišla i rekla mi: "Ja ću se približiti Stefanu, on zna razlog, znam i ja, ali da ne pomislim da nešto pogrešno." Izgleda da se baš približila - objasnila je Iva.
Zaljubljena nisam, ali da drugačije tretiram Stefana, to je istina. Dečko ima stav, fin je, drugačiji, ali to nije zaljubljenost. - rekla je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Karić je pojasnio zbog čega otkuda bliskost sa Erminom i iznenadio sve.

Pre nedelju dana, Ermina mi je prišla i rekla mi: "Ja ću se približiti Stefanu, on zna razlog, znam i ja, ali da ne pomislim da nešto pogrešno." Izgleda da se baš približila - rekla je Grgurićeva.
Nažalost ona je imala neku sličnu situaciju kao što sam ja imao, to je taj razlog - objasnio je Stefan.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Ermina Pašović

#Stefan Karić

'