AKTUELNO

Sve karte otvorene na stolu!

Iva Grgurić postavila je pitanje Dalili Dragojević u "Igri istine": "Koja je to devojka za koju tvrdiš da se sviđa Dejanu iz kuće? Da li je to Ivana Šopić?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nije to ta devojka, pogrešila si. Vi se bazirate na karakter, jer sam ja to rekla, niko se ne pita da li je u pitanju fizički izgled. Devojka koja se Dejanu sviđa po karakteru ne postoji, već za fizički izgled je druga priča. Zašto imaš osmeh na licu, Iva? Da li misliš da si to ti? - pitala je Dalila.
Ne, moje samopuzdanje je dovoljno veliko - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević uzvratila je pitanje Ivi :"Čiju haljinu si dobila danas, da li je to od majke tvog bivšeg dečka? Šta misliš zašto ti je drugarica poslala poruku da budeš sama do kraja?"

Haljinu nikakvu nisam dobila, izmislila si u momentu, neverovatno. Dobila sam maramu od njegovih sestara, ovim putem ih pozdravljam, dobila sam nekoliko stvari od njegove majke, i nju pozdravljam. Verovatno je moja drugarica mislila da budem sama do kraja. Juče sam izjavila da ću biti sama, da stavljam tačku za sada, a šta će biti u budućnosti, nikad se ne zna - rekla je Iva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastaku teksta.

Autor: S.Š.

#Dalila Dragojević

#Iva Grgurić

'