AKTUELNO

Uspeo da se posvađa i sa Jelenom Pešić.

Marko Janjušević Janjuš nakon emisije "Pitanja gledalaca" posvađao se sa Ivanom Šopić i tom prilikom joj poručio kako više neće razgovarati sa njom. Nakon ove situacije, Janjuš je vidno iznerviran izašao u dvorište.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada je Janjuš ušao u raspravu sa Jelenom Pešić i poručio joj kako ne želi da ima kontakt sa devojkama u kući, a isto je ponovio nakon nekoliko minuta Lazaru Čoliću Zoli i Gagiju Đoganiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi nemate pojma sa životom. Isto i ti nemaš veze! Ja na svoju štetu ustajem i pričam zato što se sprdam, da bi na kraju ispalo da sam zaljubljen u njih dve. Ne družim se više ni sa jednom devojkom. Nije mi glupo! Nisam uradio to pre 15, 20 dana, sada ću da uradim. Ja sam kriv, za sve sam kriv! I za Maju što se šalim... Za svaku sam kriv. Da sam se sa tobom družio više, bila bi i sa tobom ista priča. Ja sam na kraju taj koji je oženjen i zaljubljen i kraj. Ko krivi Minu? Mina treba da kaže: "Dođite da vidite kako se svađaju", ona je zvala Dalilu - vikao je Janjuš.
Ako je ko uzdržan ove teme, onda sam ja. Ne bi bila ista priča. Ja na tebe od prvog dana reagujem kao na druga, a to što druge reaguju drugačije to niko nije kriv - pričala je Jelena Pešić, Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sam sam kriv, za sve sam kriv! Sam sam sebi to dozvolio. Ova se nervira što sa Majom imam raspravu. J*bem ti sunce u p*čku! Sam sam ja kriv! Neću nikome da dajem na značaju, samo ću sebe da gledam - govorio je Janjuš Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve će to doći na svoje - rekao je Gagi Janjušu kada ga je video nervoznog, a Janjušević mu je poručio: Sam sam kriv, niko nije kriv od njih! Ja sam čovek koji će braniti druge na svoju štetu. Nijednu devojku neću da poljubim. Kad bude Nova godina, tri puta i ćao - govorio je Marko.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'