AKTUELNO

Mića joj je očitao bukvicu zbog svega.

"Da li ti imaš obraza? Juče si progutala celog pevača pogledima na žurki, a nakon toga si otišla kod Karića. Posle, ti se vraćaš pevaču i Radetu i flertuješ sa tim momcima. Da li su ti se svideli ti momci ili teraš inat Stefanu?" - dobila je ovo pitanje noćas Iva Grgurić u emisiji "Pitanja gledalaca". Inače, tokom žurke u utorak veče nastupali su i momci iz Dijamant benda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne teram inat Stefanu. Primetila sam da me dečko gleda. Dečko nije ružan, videla sam da on mene gleda. Ja sam slobodna devojka, ne znam šta ima loše što sam pogledala dečka? Otišla sam do Stefana i pitala da li mogu da popričam sa njim ili da ga zagrlim, on je rekao da mogu. Definitivno treba da smanjim alkohol - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

To je jako ružno. Moraš da budeš primer za ponašanje. Dragana i ti ste postale slične. Moraš da budeš malo odgovorina prema tome. Sinoć se valjaš po krevetu sa Milanom Petkovićem, ja sam bio na dva metra od vas - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema ona dečka! Mislim da ona ima svoje stavove i radi sve što misli da treba, priča sve što želimo da čujemo Mića i ja i iste stvari radi. Ustala je i rekla: "Nisam bila ono što sam ja sa Stefanom, sada sam to ja" i ja to vidim. Ja ta dešavanja u diskoteci nisam video - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića mi je očitao bukvicu. Ima pravo da mi očita bukvicu. To nije bilo ponašanje jedne dame. Uzvratila jesam poglede, nisam flertovala. Sa Milanom se ne sećam šta sam radila - rekla je Iva u nastavku.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'