AKTUELNO

Marinkovićeva ne želi da bude etiketirana kao nemoralna devojka.

Sledeće pitanje tokom emisije "Pitanje novinara" je bilo upućeno Vladimirom Tomovićem, a ono se odnosilo na veoma ozbiljan razgovor Crnogorca i Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, tom prilikom je Tomović izjavio da ga je Marinkovićeva dodirivala po intimnim regijama, što je ona uporno negirala.

Maja danima priča kako ja nisam pravi prijatelj Janjušu. Ja stojim iza svega što sam rekao u garderoberu. Odvratno se osećam. Nije džentlmenski da pričam o tome. U trenutku kada sam imao raspravu sa Janjušem, Maja je imala potrebu da mi kažem da ja nisam pravi prijatelj, tada sam ja pokušao da joj objasnim neke stvari. Nikad ne bih rekao ono što sam danas rekao, ponele su me emocije - objasnio je Tomović, a onda se povodom ovoga oglasila i Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da mu nije prijatelj i stojim iza toga. Ja sam rekla da smo se mi poljubili, mazili, nije bilo previše intimnih dodira. Mi smo već mesec dana distancirani jedno od drugoga. Naš odnos je isključivo drugarski. Da su bili intimni dodiri kao što on tvrdi, nisu bili, ljubili i mazili se jesmo. Ja sam slobodna devojka, nemam dete - ispričala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir se zakleo u sve na svetu da ju je dodirivao i rekao je da je ona njega ručno zadovoljavala - dodao je Stefan Karić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Maja Marinković

#Vladimir Tomović

'