AKTUELNO

Kulićeva smatra da su Iva i Stefan glumili ljubav.

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Naredno pitanje je bilo upućeno Ivi Grgurić, a ticalo se njenog raskida sa Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da tvoji postupci i tajne prave granicu između tvog i Stefanovog odnosa koji te udaljavaju od njega? Šta misliš kako se Stefan osećao i šta ti znači ono "Iii" dok prolaziš pored Tomovića? - glasilo je pitanja novinara za Ivu.
Zbog mojih postupaka mi smo i raskinuli. Već me danima Mića kritikuje zbog toga. To je bilo u neku ruku zbog zez*ncije. Ja nisam ušla u wc da bih ga (Vladimira) videla golog, već sam slučajno ušla i odmah zatvorila vrata i od tada postoji to "Iii" - ispričala je Iva i dodala.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam bila opuštena dok sam bila sa njim (Stefanom Karićem). Ovo sam sada ja. Ja sam u grču radila neke pogrešne stvari kako bih njemu podilazila - ispričala je Grgurićeva.
Rešili smo te neke naše nedoumice. Odlučili smo da budemo prijatelji. Zbog njenih grešaka, mi smo raskinuli. Zbog njenih postupaka, ja sam mislio da ona igra rijaliti. Ophodiću se prema njoj drugarski, mislim da je to najbolje za sada - objasnio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam komentarisala da u toj vezi Iva voli Karića. Kako vreme prolazi, ja mislim da je ona dobra glumica. Vidim da je sa Ivine strane bila igra, ne samo sa Stefanove. Mislim da ga je Mića posavetovao šta treba da radi. Čovek ne može za kratko vreme da se zaljubi. Ovo je samo dobra gluma - prokomentarisala je Miljana odnos ovo dvoje zadrugara, a potom je dala svoje mišljenje i Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nadam da ćemo mi ostati u korektnim odnosima. Ja nisam glumica, moje emocije su iskrene. Ja nisam ljubomorna na Natašu, jednostavno mi ne prija kada vidim da mu se očigledno nabacuje, a on to odobrava - dodala je Iva.
Što se tiče, emocija, emocije su postojale. Nisam ovo shvatio kao šalu i igru, sve sam preozbiljno shvatio - izneo je Karić svoju stranu priče.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'