AKTUELNO

Zadrugari su žestoko osudili ponašanje svoje cimerke.

Subota veče je u rijaliti programu "Zadruga 3" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Voditelj i urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević je uputio naredno pitanje Edisu Fetiću, a ticalo se preljube koju je napravila Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svega toga što si čuo, šta ti kažeš, da li će Dragana moći da povrati tvoje poverenje i kako će funkcionisati vaš odnos? - upitao je Tanasijević Eda.
Ona je meni sve to rekla, ona nije izgubila moje poverenje. Da li je ušao ili nije, koga briga - odgovorio je Fetić.
Zbog čega si joj stalno stavljao do znanja da se tako ne ponaša, ako ti baš nemaš ništa protiv toga? - nastavljao je Darko sa pitanjima.
Njoj to ne treba. Njoj ne treba ništa. Ja ne opravdavam s*ks pred kamerama bilo kojoj ženi. Ako je to ljubav, može da čeka i pet, šest meseci. To nije za nju. Ona je majka maloletnog deteta - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je o ovoj situaciji svoje mišljenje dala i Marija Kulić, a onda i Lepi Mića koji pomno prate razvijanje odnosa ljubavnog trougla.

Najviše sam se uznemirila jer je to dete veliko. Taj njen muž ima argumente da kaže da je ona nemoralna majka. Ako je ušla ovde ona je trebala da ostane sa jednim muškarcem, a najbolje bi bilo da je iznela ovo sama do kraja. Ovo je katastrofa za jednu ženu. Uznemirila sam se kao da je moje dete. Ona je pokazala da je dno. On je namerno pomerio jorgan, da se sve vidi. Ona se zaljubila u Vladimira - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je jedina mirna luka Edo, Vladimir ove njene hirove ne bi trpeo. Ona se sa svojim mužem rastala u ružnim odnosima, a Edo se emotivno razišao od svoje žene. Dragana u borbi za dostojanstvo je dala za pravo svome mužu da priča da ona nije moralna. Ovakvog čoveka kao Eda, ja nisam upoznao. U ovom slučaju je Edo žrtva Dragane Mitar - ispričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Edis Fetić Edo

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'