AKTUELNO

Kulićka posavetovala svoju ćerku da gleda sebe.

Večeras se odigrava još jedno izdanje emisije "Pitanja novinara", a urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio je na samom početku emisije pitanje Miljani Kulić, vezano za dramatično cepanje ugovora u Rajskom vrtu, koje se desilo uživo u programu. Nakon toga, Darko je podigao i Mariju Kulić.

Kako komentarišete ovu situaciju? - pitao je Darko Mariju.

Foto: TV Pink Printscreen

Znala sam da će do ovoga da dođe, samo sam čekala dan. Rekla sam joj da to nije način, ali ispalo je da to jeste način da ona vidi do čega je njemu stalo. Sto posto sam se uverila, od poslednje svađe, do raskida ugovora, do čega mu je stalo. Kada se ona uverila, tražila je raskid. Nikom tuđe ne treba, tuđe je prokleto. Ja nju ne želim da vidim pored Lazara, ni ovde, ni napolju - istakla je Marija, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Šta čovek više treba da joj uradi da ga skloni od sebe? Treba da sačeka dan kada će doći pravi čovek za nju. Bog kako kaže, tako će i biti. Sad je sve u redu. On je sa njom isključivo zbog para, da je ušao zbog velikog honorara, koji je dogovorio zbog trudnoće, imao je tu priliku, ne smatram da je ušao niti da je voli, niti da se bori za dete. Kontradiktoran je bio u svemu. Ja sam sve to znala, moje mišljenje muškarac teško može da promeni kada steknem mišljenje. Treba da gleda sebe i svoje dete, on sebe, ona sebe - zaključila je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Marija Kulić

'