AKTUELNO

Neviđena drama na samom kraju sastanaka.

Zadrugari danas biraju osobu koja je najveći folirant u kući. Marko Janjušević Janjuš je tokom svog odabira proglasio mnoge zadrugare folirantima, uključujući i sebe, ali i svog prijatelja Vladimira Tomovića, što mu je Crnogorac zamerio kada je došao red na njega da da svoj glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam naveo 10, 12 osoba - odgovorio je Janjuš.
Mene si naveo četvrtog - zamerio je Tomović.
Hoćeš da kažeš da je Lepi Mića veći folirant? - uzvratio je bivši košarkaš.
I ovo je sad ružno, pokazao si sad sve, meni je sve jasno. Jasne su meni stvari odavno - odgovorio je Vladimir, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da kažem sada nešto iskreno, ja sam sinoć prišao Kariću i rekao da je jedini čovek koji je isti unutra i napolju. Ne postoji nijedna osoba unutra koja se tako ponaša, osim Stefana Karića - rekao je Crnogorac.

U raspravu se uključila Dalila Dragojević, koja je isprozivala Vladimira.

Sad si pokazao da i ti misliš za Janjuša da je folirant. Tomovića boli mesecima svašta, kada ste podržali Gagija, kao što boli i za Draganu što je Karić rekao za 10 sekundi. Tomović ne zaboravlja kada ste ga povredili, vratiće vam - poručila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Svađa Dalile i Tomovića se nastavila kada je Dragojevićka zamerila Tomoviću što je prozvao Erminu Pašović, a ne Edisa Eda Fetića, koji je odmah uzvratio Dalili da je odabrala njega za najvećeg foliranta, samo zato što se usprostavio njenom suprugu.

Vi ste najveći pacovi u ovoj kući - rekla je Dalila Vladimiru i Edu.
Na kraju ćete se vi smuvati - rekao im je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon te drame, Tomović je rekao da je pričao navodnoj novoj trudnići Ermine Pašović "skuvana u donjem domu stola", a Dalila je odmah napala Lepog Miću i poručila Ermini da ne treba da ga sluša.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dalila Dragojević

#Edis Fetić Edo

#Marko Janjušević Janjuš

#Stefan Karić

#Vladimir Tomović

'