AKTUELNO

Dragojević ne voli da gubi.

Veliki šef je obavestio zadrugare da će se na velelepnom imanju u Šimanovcima odigrati "Mini Olimpijada" gde će zadrugari moći da pokažu svoj takmičarski duh. Ivana Šopić je pročitala pismo za prvu igru u okviru ove Olimpijade.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari, vreme je za prvu igru. Po jedan zadrugar iz svakog tima će stati kod jednog gola, a svi ostali zadrugari iz grupe će stajati kod drugog gola. Zadrugari kojih ima više će imati zadatak da prenesu čaše na glavi bez pomoći ruku. Čaše nosi do svog saigrača koji od njih pravi piramidu. Zadrugari koji nose čaše se smenjuju dok onaj koji pravi piramidu se ne menja se tokom igre. Piramida treba da bude sastavljena od 50 čaša. Zadrugar koji nosi čašu do onog koji pravi piramidu se vraća istim putem, a sledeći može da krene tek kad on stigne na početak - pročitala je Ivana Šopić instrukcije prvog pisma.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan Dragojević se već na samom početku iznervirao zbog Ermine Pašović koja se pokazala kao nespretna u ovome, te se požalio Stefanu Miloševiću koji je ima ulogu komentatora na današnjoj Olimpijadi.

Vidiš koliko su drugi u prednosti. Sa Gagijem na parkingu je bila mnogo bolja - istakao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dejan Dragojević

#Ermina Pašović

'