AKTUELNO

Otvoreno priznala da nije srećna!

Naredno pitanje gledaoci su uputili Mariji Kulić, a ono što su hteli da čuju jeste njen komentar oko pomirenja Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Marija je otvoreno priznala da nije nimalo srećna zbog njihovog pomirenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki moj komentar je suvišan! Trudila sam se da Miljani ukažem na neke stvari, nadala sam je da je u proteklih 15 dana videla i sama i sigurna sam da i jeste, zbog razgovora koje smo mi imale tamo. Da li njoj ovo tmurno vreme, da li joj je dosadno, pa je počela opet sa njim to. Ne mogu da shvatim da moje dete, za koje sam mislila da racionalno razmišlja, da ovakve stvari radi sebi, to mi je nelogično, ne mogu da se pomirim sa tim da je to ona. Opet mislim, mislim , strašno bi bilo kad bi oni bili zajedno posle rijalitija. Uverila se koliko je to neradnik, i ovde je došao da pokaže sebe, a pokazao se kao najveća lenčuga. Ja kao majka, njihovu vezu podržati nikada neću! - izjavila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su me osudili zbog našeg odnosa, ja sam ovakav kakav sam sada napolju. Neću da sedim kao neka mrtva patka, a to što se tiče moje lenjosti, ja već dva meseca nisam dobio kaznu! A mislim da će se vremenom sve pokazati - dodao je Zola,.
Ja nemam kome da se pravdam! Slažem se da je Lazar potpuno druga osoba od kada nije sa mnom i treba da se druži, komunikativan je! Ja smatram da kakav je bio sinoć, takav treba i da bude ovde u rijalitiju.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'