AKTUELNO

Većina zadrugara nije znala o čemu se radi!

Svi zadrugari su jedva dočekali da se započne tema vezana za novi ljubavni trougao koji je nastao između Ivane Šopić, Filipa Đukića i Jelene Pešić, a sve zbog njegovog priznanja da je zaljubljen u Pešićevu.

Kako je Vladimir Tomović bio zatečen i izričit da Jelena mora da završi svaki odnos sa njim, jedan od gledalaca morao je da mu postavi jedno pitanje, a koje je izazvalo burne reakcije.

Zašto Filip ne sme da kaže da mu se sviđa Jelena, a ti je grliš, još si je i ukanalio sa pušikvakom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, rekao sam. Rekao sam da je ružno to što je uradio. Provlačila se priča da je Jelena zaljubljena u Filipa, linčovana je za to. Ona se branila, a kad sam ja bio njen štit i kad sam govorio da mi se u brata zaklela, i mene su tada osporavali. Opet mi se zaklela sinoć da joj se ne sviđa. Gledala ga je kao brata, tu se razočarala. Rekao je to i nije mu to trebalo. Ne želim da se Jelena dovodi u koš sa devojkama koje se kompromituju, ona to nije - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja mislim da je to bila greška, ali sad ne mogu da vratim vreme. Kad je bila ta priča sa Jelenom, tada je nisam gledao tako. Ja nikad ništa nisam krivo. Nikad ništa nisam uradio. Zadnjih par dana se to desilo i je*i ga, šta da radim - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Filip drag i smatrala sam ga prijateljem, ali naš odnos mora da se promeni. Bilo bi nelogično da se družimo, ne možemo isto da razgovaramo. Ne kažem da je to nešto loše, nego što sam mislila da ćemo mi da istrajemo napolju i ovde. Danas su svi komentarisali kako su bili u pravu, ne, jer ste vi napadali mene, a ne njega. Ja sam bila osuđena, jer sam kao bila zaljubljena i zbog onog kačketa. Žao mi je što moramo da se distanciramo - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo je to bila poenta! Dala si kačket i samim tim si privlačila pažnju! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam osuđivala Jelenu, jer ga je gledala. Nego, ona dođe i brani njega, umesto mene! A, onda dođe i stavi njegov kačket! Nisam ja umislila, nego je to sa kačketom uradila onog momenta kad sam rekla da sumnjam u njih! - rekla je Ivana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'