AKTUELNO

Ovome se nije nadala da će čuti!

Voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je naredno pitanje za Ivanu Šopić, a bilo je u vezi toga što je ispričala da je Iva Grgurić mazila Filipa Đukića po licu nakon žurke, a potom je Milici Kemez dala ,,blagoslov" da mu priđe.

Rekla si Milici da se može pomiriti sa Filipom, ali da sačeka, jer će se pokazati da su Iva i Filip zajedno - bila je konstatacija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se izvinjavam što je Iva mazila mog bivšeg dečka po licu, ja sam dala Milici zeleno svetlo, jer sam videla da ima emocije prema njemu, ali što je i Filip rekao, ja nemam pravo da dajem zelena svetla. Ja stvarno mislim da tu ima nešto između Ive i Filipa - odgovorila je Ivana.
Ja sam danas potvrdila svoje sumnje, ja sam sigurna da je napad na mene bio fejk. I to sam dokazala kada su se sinoć Nataša i Filip poljubili, ona ništa njoj rekla. Izmislila je da sam pomazila Filipa, kako bi napravila fejk svađu, a sinoć se on ljubio i Nataši ništa nije zamerila, a i te kako su drugarice već dve nedelje. Ivana pokazala si svoje pravo lice - odbrusila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'