AKTUELNO

Stavili karte na sto, Dragana priznala da nije zaljubljena u Tomovića, a onda je Fetić rekao svoje.

Tokom dana došlo je napokon do obračuna Dragane Mitar i Edisa Eda Fetića. Naime, njih dvoje su doručkovali, te su odlučili da porazgovaraju o njihovom odnosu, koji je dodatno zakomplikovao Vladimir Tomović, nakon što je priznao da ima emocije prema zadrugarki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde nikome nisu jasni naši odnosi, jer smo mi prijatelji. Mi nikome nismo ni napolju rekli naš odnos. Šta je ovom čoveku? Ja bih to posmatrala kao... Nešto su tu njih dvoje muljali, sad nemaju ništa, došao je da prizna neke svoje greške. Zar nisam u pravu? Ti nisi rekao da se razvodiš, nijednog momenta mene nisi spomenuo nigde. Kad su te pitali sa kime ćeš podeliti nagradu, rekao si da ćeš sam, pozdravljaš porodicu u onom klipu, mene nema nigde - upitala je Dragana.
Ma jok, ne deluje tako. Budala, zaj*bava se! Napolju se već sve zna sigurno - izjavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ću ti pokazati šta se dešava, to je ono što nije dobro, a ja nisam p*čka. Treba da me pustiš i da se povučem, ali da ne bude posle: ,,Zašto si otišao?", razumeš? Daj da jednom završimo sa tim. Nećeš praviti debila od mene, ako smo došli da budemo zajedno, onda ćemo biti zajedno, ako nismo, onda se ja povlačim, to je vrlo jasno. Ali ja ću sve to rešiti, znaš da ja uvek sve rešim - izjavio je Edis, pokazivajući da Dragani neko ,,soli" pamet.
Očekivala sam da ćemo biti zajedno u ovom rijalitiju, ali tu se desilo šta se desilo. Ti si se deklarisao kao oženjen - ubacila se zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda si se zatreskala u njega - nastavio je Fetić.
Nisam se zatreskala. Ispala sam grešna ovde i to je to, obiće mi se o glavu to. Kao da slušam Sinišu dva - uzvratila je Dragana.
Šta te boli k*rac za to!? - odbrusio joj je Edis, držeći zadrugarku za zadnjicu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Zadruga

'