AKTUELNO

Krunićeva reakcija će iznenaditi sve.

Zadrugarke Ivana Krunić i Ermina Pašović su posle žestokih sukoba koje su imale zbog Baneta Čolaka, odlučile da obave još jedan razgovor po pitanju osećanja i emocije koje gaje prema njemu.

Ermina joj je slobodno prišla kako bi saznala šta se među njima dešava, a onda je pokušala da joj stavi do znanja da treba da se skloni, jer se ne oseća dobro kada ih vidi zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam odlučila da se povučem na mesec dana, da vidim kako će se to odvijati između vas. Ako ste raščistili, ja ne želim da se pred tobom dešavaju neke stvari koje bi tebe povređivale - rekla je Ivana.
Teško mi je, ali on se meni gadi. Ja sumnjam da si njemu isto to rekla. Šta je on tebi rekao za mene? - pitala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je da mu je preteško, ali ja mogu da ti kažem da postoje obostrane emocije. Ne mogu da se mešam u to, sve je sveže, a ja iskreno, nemam poverenja u njega. Mora da pro*iša majčino mleko da to poverenje povrati. Šta misliš, zašto sam dala toliki rok? - pitala je Ivana.
On je meni danas prišao i rekao mi je da se ljubio sa tobom i da se sa tobom igra i da ti igraš kako on svira. Moje mišljenje je da on pokušava da se igra sa nama, ali hvala tebi što si tako odlučila. Boli me sve to, ja se raspadam - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je Krunićeva razumela njenu patnju i bol koji oseća zbog njih dvoje, Pašovićeva joj je još jednom navela nekoliko činjenica zbog kojih smatra da ona treba da se distancira od njih i na taj način pokušala da ih razdvoji.

U svakom slučaju, ja ne mogu da gledam tebe kako plačeš i zato neću da imam bliski kontakt sa njim. Znači, odvojiću se. Ja imam emocije, po tom pitanju jesam labilna. Ja napolju nisam takva - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve lagala zbog trećih osoba i ukanalila sam sebe, a šta sam sve radila zbog njega! Ja ću plakati svaki put kad vas vidim zajedno. Ovo što je on uradio poslednjih 10 dana je mnogo gore nego što se ukanalio u Zadruzi 2. Ja neću dozvoliti da me uvlači u to. Ja sam pokazala da su moje emocije iskrene bile - rekla je Ermina.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'