AKTUELNO

Nije više mogao da ćuti!

Voditelj Ognjen Amidžić ove noći okupio je pojedine ukućane u Dubiozi, a odlučio je da njegovi sagovornici budu Marko Janjušević Janjuš, Ivana Šopić, Mateja Matijević, Tara Simov i Maja Marinković.

Svi su bili pod utiscima posle sinoćne ,,Paklene Zadrugovizije", pa ih je tako upitao šta im je od svega bilo najzanimljivije i da li je njihov strah zaista preovladavao na sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam oduševljena, komentarisala sam da mi je ovo najbolja Zadrugovizija do sada. Odlično sam se pokazala, ali sam imala strah. Mislim da je taj neki borbeni duh pobedio to, dala sam sve od sebe - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim bube i insekte, svi znaju kakav strah imam kad ih vidim. Ali, kad su zmije u pitanju, volim ih - rekla je Tara.
Ja znam kakav strah ona ima, potrudio sam se da joj pomognem - rekao je Mateja.

Oni su bez sujete komentarisali nastupe svojih cimera, pa su se složili sa tim da je Bora Santana svojim kombinezonom bio van svake konkurencije kad je humor u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je imao vrhunski nastup...šalim se. Teško je pored njega doći do izražaja što se tiče humora, zato sam prihvatila da jednom budem pasivna. On nema konkurenciju ni sa Filipom. Bora mi je izdominirao sinoć - rekla je Ivana.
Kad bih gledao iz profesionalnog ugla, to bi bio Milan, a što se tiče šou-a, to bi bio Bora. Svi imamo različite vrste humora. Kad je bilo između mene i Milana, hteo sam da to bude on, jer njemu to znači - rekao je Janjuš.

Nisu sakrili ni da su pojedini takmičari bili ljubomorni zbog pobede koju su poneli Milan Petković i Tara, a ona je otkrila koja je zadrugarka najviše istakla nezadovoljstvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je ljubomornih, to se videlo i na njihovim licima, otvoriće se neke karte na sastancima - rekla je Maja.
Ja nisam očekivala da ću dobiti neki loš komentar, ja sam odnela pobedu novinarskog žirija. Nina je pokazala ljubomoru, ali nisam načula ništa lično. Međutim, kad je bio sastanak, komentarisali su moju pobedu. Svi su imali doskočice - rekla je Tara.

Na pomen ljubavi i emocija među njima, Maja je otvoreno priznala da nema simpatiju, ali je sve zaintrigirao Janjušev odgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ljubavi, ja sam singl i za sad ne osećam emotivnu ispunjenost, što ne znači da se neće dogoditi. Ako budem osetila nešto ili ako bude došlo do nečega, ja ću to reći - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zaljubljen, al neću reći u koga. Ta osoba je napolju, nema tu šta. Ovde se igramo, šalimo se. Nikad ne reci nikad, ne treba ni ovde ništa obećavati - rekao je Janjuš.
Nikad ne reci nikad, što se mene tiče. Kad ustanem, ne mislim ni na koga - rekao je kroz smeh Mateja.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'