AKTUELNO

Emotivni partneri ili ni prijatelji?

Ivana Krunić i Bane Čolak ponovo su oživeli stare emocije kada je di-džej raskinuo vezu sa Erminom Pašović. Ivana i Bane su se sinoć ljubili, nakon čega je pevačica ipak stala ne Ermininu stranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon turbulente situacije, Čolak i Ivana su razgovarali u pabu velelepnog imanja.

Meni je poljubac najintimnji čin između muškarca i žene. Spavao sam sa ženama u alkoholisanom stanju, ali da se poljubim ne mogu. Ne bih se ljubio sa tobom, da nešto ne osećam. Ušao sam ovde da se operem od druge sezone, krenuo sam sa tobom uprkos tome što će me mnogi osuditi. Postoje stvari koje ne mogu da radim zarad priče u rijalitiju. Nisam mogao da verujem kada si mi rekli da si spreman zbog osvete sve da uradiš. Nisam mogao da verujem da ćeš da se ljubiš sa mnom iz osvete. Ne mogu da verujem da sam ponovo pogrešio u proceni - rekao je Bane.
Ti sve ljude oko sebe zaj*ebavaš. Ja sam ušla u celu ovu priču, ali sam imala emocije, u jednom trenutku sam čak htela da odustanem. Sećaš li se šta sam ti rekla pre svega ovoga, da sam spremna na nešto drugo, ali da neću zbog tvoje mame, jer sam videla da se igraš sa mnom. Zašto si se igrao sa onom ženom (Ermina)? Sram te bilo! - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilozima u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'