AKTUELNO

Nisu mogli da veruju šta čuju.

Voditeljka Dušica Jakovljević je ove noći u studiju ugostila bivšu učesnicu "Zadruge 2", Zerinu Hećo, podršku Edisa Fetića, Eda, ali i urednika zabave portala Pink.rs, Darka Tanasijevića.

Gledaoci kraj malih ekrana, ali i svi prisutni pogledali su snimak u kojem Dragana Mitar priznaje Vladimiru Tomoviću da želi da se distancira, dok je on ubeđuje da to ne čini, jer je siguran da je prava osoba za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina je bila zgrožena prizorom koji je gledala, a ni Edo nije ostao uzdržan od destruktivnog komentarisanja na račun Dragane.

Dragana ima disusherniju, jeste provalili to? Ja sam pitala Darka, ne znam šta je rekla Dragana, zbog čega je ušla ovde? Koliko znam, rekla je da želi da zaradi novac za dete. Smatram da sve radi smišljeno i sa taktikom i da ih voza kao dve budaletine. Ovo se ne treba podržati i način na koji želi da dođe do nečega. Ja bih stala iza nje da je ušla kao žena koja je bila maltretirana od strane svog supruga. Podržavam i zaljubljenost, ona ima pravo da ima partnera. Međutim, Dragana ovo vrlo dobro koristi. Ako ste pametni, vi glasajte i dovedite je do cilja - rekla je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Edis kada je potpisao ugovor bio je udaljen od svoje supruge, međutim, mnogo toga se promenilo i baš je razmišljao šta je njemu sve ovo trebalo. Njihov odnos je uvek bio parcijalan, a onda je ona ušla u Zadrugu. Ja bih za nju glasao, pa, i ova gluma mora da se nagradi - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sećam Dragane koja je došla u studio i koja je plakala i molila da joj se pomogne, jer ju je muž maltretirao! Ja sam bila potresena - nastavila je Zerina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'