AKTUELNO

Edisov prijatelj odlučio da progovori o svemu!

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je večeras u specijalnoj emisiji Zerinu Hećo i prijatelja Edisa Fetića, Eda, koji je odmah na početku prokomentarisao odnos sa Draganom Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo dođe kao španska serija, koliko ja vidim. To je sad nešto moderno, to prijatelji sa beneficijama. Niko od nas nije to podržao, ni prijatelji, ni porodica. On je sebi to opravdao zbog Dragane, sve se veže nešto za grižu savest, zbog njenog prošlog braka, to što je on uskočio u pomoć, kad je Draganu muž izbacio iz stana sa detetom - prokomentarisao je Edo.
Zbog novca nije ušao sigurno, zbog slave još manje, čovek ima posao kojim se bavi, ima porodicu, ima troje zlatne dece, ima suprugu koju voli koliko ja znam - dodao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ništa nije jasno, gospodin je došao u svojstvu prijatelja. Ja bih to uprostila, to je bila jedna ljubavna veza dok je trajala i Zadruga 2, to se nastavilo napolju. Smatram da Edis nije loš čovek, ali ja ne mogu da podržim takav čin, pored troje dece i supruge, ne znam zašto on ulazi ovde da joj pomogne. Možda je on zaljubljen u nju, da se ne lažemo - prokomentarisala je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'