AKTUELNO

Sad je jasno koliko ga Bora dobro poznaje!

Zadrugari ove noći iznose svoje mišljenje o nominovanim takmičarima, a ovo je za potrčke Baneta Čolaka i Erminu Pašović ujedno bio i trenutak kada će saznati šta njihovi cimeri misle o njima kao i ko će od njih dati svoj glas da ih sačuva ili ih pošalje u izolaciju kako bi nastavio borbu za opstanak.

Tako je Jovana Tomić Matora otvoreno priznala kakvo je mišljenje stekla tokom njihovog boravka u Zadruzi 3, a nije štedela reči ni kada je Ermina u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Ermine, nisam promenila mišljenje o njoj. Lepo je što si mi sve ono rekla, ali i ja sam malo tvrdoglava. Mene kada osoba koju volim upozori na nešto, ja joj verujem. Poligraf mi ništa ne znači, ti si mnogo toga rekla. Baneta ne mogu da opravdam za neke stvari. Jeste da Bane i ja nismo imali neko mišljenje jedno o drugom, ali imamo te osobine da prelazimo jedno drugom preko nekih stvari. On je najnesebičniji čovek na svetu. Bez obzira na to što bih ga nekad udarila u glavu i ne pada mi više na pamet da ga savetujem, ja u nekim stvarima ne mogu da ga podržim. Glasam da Ermina ide u izolaciju - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Bora Santana nije ništa izostavio kada je u pitanju njegov stav po pitanju njih dvoje, a ono što je otkrio zaintrigiralo je sve.

Što se tiče Ermine, ona je prema meni bila super. Ovde me šokirala njenim izjavama, nije me to ni potreslo, jedino što mi je rekla ružne reči na dan slave. Bane bi najviše voleo da ode u izolaciju da vidi kako stoje stvari napolju, a pošto će ići Ermina i ako se dobro kotira, on će mnogo da se zamisli - rekao je Bora.

Autor: K.R.

#Zadruga

'