AKTUELNO

Matijević uspeo da zavede i ovu zadrugarku?

Naredno pitanje na večerašnjoj "Igri istine" postavio je Bora Santana Tari Simov, a ono je glasilo: "Da li si imala s*ks sa Matejom posle žurke".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. To je glup trač da smo mi radili nešto u toaletu. Ja sam otišla do donjeg toaleta, ispred je stajao Dejan. On je hteo da uđe, ja sam mu rekla da moram da uđem, on mi je rekao da je čekao 45 minuta Marijanu i Radeta. Onda je sutradan Miona ljubomorko rekla da smo mi imali nešto. Ja sam se malo raspitala, onda smo došli do jedne koje je isto bila do toaleta, a Dejan joj je rekao da smo Mateja i ja bili 45 minuta, šalio se - rekla je Tara, a onda postavila pitanje Mioni Jovanović.
Vidim da si izuzetno ljubomorna i da ti smeta sve vezano za mene i Mateju. Stigla mi je informacija da si ti rekla Gajiću da si zaljubljena u Mateju, pa me zanima kad je to počelo? - pitala je Tara Mionu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu da se zakunem da to nisam rekla Gajiću. Rekla sam da mi je simpatičan, ali nisam rekla da sam zaljubljena. To ti je verovatno prenela Dragana - rekla je Miona.
Nije mi to Dragana prenela. Toj osobi je rekao Gajić pre nego što je izašao - navela je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad nisam bila zaljubljena. Ja sam čula to za kupatilo, samo sam pitala da li je to istina - branila se Jovanovićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: R.L.

#Mateja Matijević

#Miona Jovanović

#Zadruga

'