AKTUELNO

Nikad gore reči joj nije izgovorila.

Naredno pitanje na večerašnjoj "Igri istine", je imala Iva Grgurić za Ivanu Šopić: "Pošto si ti mene optužila da sam pomilovala Filipa, šta da se dokaže da to nije tačno, a ti si mene izvređala, da li ćeš mi se izviniti?".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da se izvinim ako nisam u pravu, ali ja sam to videla svojim očima. To je bilo ispred kazina - rekla je Šopićeva.
Rekla si da nisi ti videla, nego da su ostali videli i rekli ti - dodala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Uhvatila sam te na blef. Moji prijatelji ne padnu na blef, ti si pala i ispala si lažov. Videla sam svojim očima. Jako je bitno da saslušaš, da razumeš, pa da komentarišeš. Ja sam ti rekla da sam lično videla da si ga mazila, ti si rekla da se ne sećaš - istakla je Ivana.
Ja sam bila tu kad je Stefan tebi rekao par puta: "Skupi noge, vide ti se gaćice" - navela je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

To je rekao zato što mi je prijatelj. Ja ti želim prijatelje koji ti neće dopustiti da se blamiraš - istakla je Šopićeva.
Prvo si napala Jelenu, pa mene, možda će sledeći biti Mlađa, jer si izjavila da je tvoj dečko biseksualac - rekla je Iva.
Ne moraš da vređaš. Stefan te je izdigao, bez njega si apsolutna nula. Ti si Filipa otvoreno muvala i nabacivala si mu se. Vidim da u životu nisi imala ljudi koji ti nisu želeli dobro. Nikad mi nisi bila prijatelj. Ovde, kad su te svi napadali i govorili da si ti prostitutka i k*rva, branili smo te Lepi Mića i ja. Žao mi je što sam te branila. Imaš 26 godina i nula grama mozga. Treba ti rečnik, obrazovanje, trebalo je da se izgradiš, bez Stefana bi bila krpa s kojom bi brisali podove. Bila si kao kokoška koja udara u levi, pa u desni zid, ne možeš da se porediš sa Jelenom, ti si došla sa ulice, kleptomanka. Šlihtaš se ljudima, voliš sve tuđe. Ti nisi za drugu ulogu, nego za žrtvu - navela je Ivana.
Ja jedina izgleda imam m*da da kažem sve što misli pola stola za ovaj čopor. Ja sam ćutala jer sam mu bila devojka - navela je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mu bila devojka 20 dana, on napolju ima takvih za veče koliko hoće - vikao je Marko Đedović.
Ne mogu da te napravim pametnom, gospođom, kad to nisi, mogu samo da napravim od tebe žrtvu - rekla je Ivana Šopić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Iva Grgurić

#Ivana Šopić

#Zadruga

'