AKTUELNO

Marinkovićeva pokušala da se opravda!

Nakon što je Vladimir Tomović priznao kada je prvi put osetio emocije prema Dragani Mitar, dobio je priliku da pita nekog od zadrugara, te je on hteo od Dejana Dragojevića da čuje mišljenje o Maji Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono sa šerpom je bilo kao da je uradila, ne znam ni ja šta. Posle kad je bila sa Markom Miljkovićem, pričalo se da ga je hvatala na te neke klinačke fore. Neko joj je nabio mišljenje da je bitna, a nije, pokreti njeni su mi nejasni, prijateljstvo sa Marijanom, sve je ifolirano, mislim da radi sve zbog rijalitija. Sa Orozovićem hoće da bude zanimljiva, a nije, jer sa njom se svi ovde sprdaju. Ovde treba da se promeni garnitura devojaka, od nje se ne može ništa dobiti, vrti rečenice u krug, ona je pristala na tvoju igru, jer je mislila da će biti bitnija, ali je videla da nema šanse kod tebe, a posle je rekla da može da manipuliše, da nije prešla granicu. Smatram da se zaljubila u Mateju, ali neće da prizna svoje emocije, jer kad god se ugasi svetlo, ona skoči kod njega u krevet. Zavozala se u toj priči, gde žensko može da ispadne donja, to joj jedino ide od ruke da dobija komentare koji su pogrdni za ženu - ispričao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi očekuju sad ovde burnu reakciju, da je to govorio neko ko je imalo inspirativan, ovako vidim da je zapamćena svaka moja reč, čak i prošlogodišnje situacije, svako ima pravo na svoje mišljenje, a moje peto mesto vam je trn u oku - dodala je Maja.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Maja Marinković

#Zadruga

'