AKTUELNO

Dragojevićka nema pozitivno mišljenje o ponašanju Mitrove.

Odnos ljubavnog trougla čiji su glavni akteri Dragana Mitar, Edis Fetić Torta i Vladimir Tomović svakodnevno intrigira javnost. Njihova ljubavna priča je veoma zamršena, a svako od zadrugara ima drugačije viđenjene njihove situacije.

Dalila Dragojević je sa Jelenom Pešić, Natašom Radan i Ivom Grgurić pričala o ovoj trojci.

Foto: Pink.rs

Njoj nije predstavljalo problem to što je on napolju oženjen, ona je bila sa njim i ranije, pa ne možeš ti od toga da se opereš i sad odjednom hoće da postane devojka. On i da je podneo papire za razvod, to ništa ne menja, jer si ti u vremenu pre razvoda bila švalerka - pričala je Dalila i nastavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko je ne bi osudio da je rekla ovako. Ona je trebala da ustane i kaže: "Ovo je čovek koji je meni mnogo pomogao u životu, bio uz mene u najtežim trenucima. Pomogao je meni i mom detetu da se izvučemo iz situacije u koju ste svi upućeni. Ja sam nju kroz to zavolela. Grešila jesam, ušla sam u sve to. Ušla sam u rijaliti da zaradim, da ne budem na njegovoj grbači. Desilo mi se da sam se zaljubila u Vladimira, šta da se radi", niko je ne bi dirao - pričala je Dalila, a zadrugarke su bile saglasne sa tim.

Podsetimo, Edo je danas priznao da su on i Dragana u vezi, Mitrova je istakla da je zaljubljena u Tomovića i da će prekinuti svaki kontakt sa njim, jer ne želi da izgubi Fetića, da bi se na kraju ljubila sa Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dalila Dragojević

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Vladimir Tomović

'