AKTUELNO

Pevač otkrio sve detalje njihovog odnosa.

Vladimir Tomović je istakao da mu je Dragana Mitar priznala da je zaljubljena u njega i time provocirao Edisu Fetiću Edu govoreći da on nasilnim putem želi da ona bude njegova.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je zaljubljena, to nije nikakav problem. Reci jesam li ja ikada tebe udario? - insistirao je Edo da Dragana prizna sve.
Ja sam rekla da sam osetila možda sam se zanela, malo sam se zbunila. Vladimir je znao da će on ovde ući, zbog toga sam mislila da je ovo igra. Bio je dogovor da on ovde uđe razveden. Međutim, desilo se nešto drugačije. Znajući ovu situaciju, ja sam mogla da radim šta hoću. On ulazi sa tom izjavom da nemamo dogovor koji smo imali. Malo sam zbog toga razočarana. Ja neću da počinjem nešto sa nekim ko nešto nije rešio - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana ima veliki problem, ona mora da misli na svog sina. Dragana je znala da je za ovaj čovek (Torta) za nju jedino svetlo na kraju tunela. Ona je njegova devojka, on je njoj sve u životu. Mene Dragana ne sluša, ulazi iz greške u grešku. Ovaj čovek ti je pomogao kad god je to trebalo. Sve njegove pare su na njeno ime, oni planiraju da kupe stan - otkrio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

'