AKTUELNO

Mitrova istakla da joj prija Tomović, ali da život gleda na duže staze.

Tokom današnjeg popodneva je došlo do žestokog okršaja između Vladimira Tomovića i Edisa Fetića Eda. Naime, kada je Dragana rekla da ona nije devojka nijednog od njih, Edo ju je uhvatio za ruku, a Tomović je odmah nasrnuo na njega želeći da je odbrani.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je Dragana odlučila da progovori o svojim emocijama i prema jednom i prema drugom zadrugaru, te je istakla da joj prija Tomovićevo društvo, ali da ne želi da ima romansu sa njim.

Ušla sam pre 10 dana ovde sa svojim ciljem. Edo i ja smo imali raspravu što se tiče ružnih reči. Ja sam otišla sama sa Oljom, a trebala sam sa Edom. Kada je Edo ušao ovde i rekao da ima ženu i troje dece. On se rastao sa svojom ženom, ja sam podnela papire za razvod, on nije. Trebao je ovde da donese ovde papir za razvod braka. On je meni govorio da ja pređem u Novi Pazar. Trebalo je sve ovo da ostavim. Ja nisam problem što se on razvodi, on je ranije imao probleme u braku - govorila je Dragana, te je istakla.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni prija Vladimirovo društvo, ne mogu to da lažem. Edo i ja smo imali svađu pred ulazak. Ja sam se družila da drži m neki balans sa Tomovićem. Ja ne znam šta se desilo kod Vladimira za ova tri dana i zašto on meni piše pismo. Ja sam htela da prekinem svaki kontakt sa Vladimirom i to ću da uradim. Meni život nije samo ovaj rijaliti, ja gledam život na duže staze.
Ona opet ide dželatu. Druže, stisni je, ona ne reaguje na tvoj pogled - provocirao je Tomović Eda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'