AKTUELNO

Tomović je na sve načine pokušao da je ohrabri da prizna svoje emocije.

Dragana Mitar je tokom večeri bila spremna da Vladimiru Tomoviću prizna sve detalje njenog odnosa sa Edisom Fetićem Edom. Međutim, kako Tomović nije želeo da sluša njenu stranu priče, on ju je ubeđivao da gospodin Torta nije muškarac za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pakao te čeka napolju. Ja sam muškarac, ako se pomiriš sa njim, bićes sa njim ovde i kad se sve završi, on će doći kući i pitaće ga zašto ostavlja ženu i decu. Ti biraj to, ja ti neću biti teret. Napravila bi katastrofu ako bi bila sa njim. Od sada ćeš ti biti u mom zagrljaju, nema sedenja tamo kod njega. Ti posle svega ovoga nemaš budućnost sa njim. Ti ćeš biti roba kad izađeš odavde, jer si ti njega prevarila ovde u rijalitiju. Mene nikad ne bi imala ako bi bila sa njim, a njega nemaš nikako. Saberi se, nisi najgora. Ti si se sad zaljubila, imaš nekoga ko će da te brani i ko neće dozvoliti da ti tuguješ - pričao je Vladimir ljubeći Draganu.
Šta ako se raziđemo za dva meseca? - upitala je Dragana Vladimira.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sad imaš izlaz, ako budeš sa njim, to je kraj. Je l' tebi dopire do mozga šta ja tebi pričam? Moram nešto da te pitam. Da li se ja tebi sviđam? - upitao je Tomović Draganu.
Da. Ti si kriv za sve. Ti si se uzbunio oko mene, počeo da me njuškaš. Sve si mi pokvario - pričala je plačljivim glasom zadrugarka.
Dragana ti samo treba da kažeš da sam ja tvoj dečko i niko te neće baciti u jezero. Nemoj da ja njega bacim - nastavio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Vladimir Tomović

'