AKTUELNO

Čolak ne može da pređe preko laži Pašovićeve.

Emisija "Trenutak istine" je ponovo napravila tenziju u odnosu Ermine Pašović i Baneta Čolaka. Naime, Užičanin je ogorčen na svoju bivšu devojku jer ga je lagala da se nije poljubila sa Gagijem Đoganijem i pritom se klela u dete.

Njih dvoje su tokom reklama porazgovarali, a tom prilikom Čolak joj je priznao da ukoliko je Pašovićeva ostala u drugom stanju sa njim, da on to dete ne bi priznao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mene ovde koristio Bane. Ti si dokazao ovde da si zaljubljen u Ivanu Krunić - rekla je Ermina Banetu.
Ti imaš privilegiju što ja razgovaram sa tobom. Ermina slagala si me, a klela si se u dete. Nisi mi nikada spomenula da ste pričali o imenu deteta. Mene bole sve tvoje laži sa Gagijem. Ja bih želeo da imam to u sebi da te mrzim. Kada sam video da se ti grliš sa mojim neprijateljem, sa nekim ko me je udario napolju- prekorio je Bane Erminu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sumnjam da si ti bila trudna sa mnom. Baš me zanima da se to dokaže, da si ti abortirala moje dete i dobila spontani - rekao je Čolak.
Ja mislim da sam i sada trudna idiote jedan - presekla je Ermina Baneta.
Ne daj Bože! Nemoguće! I da jesi, ja to ne želim sa tobom. Ja ću papirološki da se odreknem toga koliko god to bilo strašno. Sutra ćeš da se zakuneš u naše dete i da slažeš. Ermina sve bih ti oprostio, da si govorila istinu kada si se klela u dete - rekao je besno Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

'